Contact

Echipa Krea Karting vă așteaptă pe pistă pentru a vă relaxa, a vă distra și, de ce nu, a vă lua la întrecere în gașca! Vă invităm să petreceți timpul liber... altfel, cu multă distracție și adrenalină! Și dacă cumva trebuie să așteptați câteva momente pentru fi următorul care va intra pe pistă... vă invităm să vă așezați comod în fotolile noastre, să serviți o cafea, un snack sau o băutura răcoritoare.

Orar de vară: Luni - Joi: 15:00 - 23:00 / Vineri - Duminică: 14:00 - 23:00 

Orar de iarnă: Luni - Joi: 14:00 - 22:00 / Vineri - Sâmbătă: 14:00 - 23:00 / Duminică: 14:00 - 22:00

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Telefon: 0359423828 / 0747056701

Adresa: Str. Rampei nr. 11 Oradea 

Home

Krea Karting - Karting Oradea

Singura pistă indoor din Oradea

Despre noi

Echipa KreaKarting se straduiește să încânte toți iubitorii motosportului, locația aflându-se într-o permanenta creștere din punct de vedere tehnic și atractiv.

Pista asigură toate condițiile necesare pentru a încânta iubitorii adrenalinei și amatorii vitezei.

Krea Karting

Krea Karting

Krea Karting - indoor

Krea Karting pune la punct o structură adecvată care asigură posibilitatea de a închiria pe tot parcursul anului kartingurile.
Pista este localizata în Oradea, pe Str. Rampei nr. 11. În momentul de fața amatorii de karting au la dispoziție:

  • 6 karturi de viteză de 7 cp. fiecare
  • 3 karturi pentru copii cu vârsta cuprinsă între 5 și 14 ani
  • 1 kart dublu (cu două locuri, dintre care unul de șofer)
  • 2 karturi sportive de 13 cp.

Cele două karturi sunt mai rapide datorită motorului mai puternic de 13 cp. și sunt recomandate conducatorilor experimentați care demonstrează că au capacitatea de a conduce responsabil și de a mânui cu tenacitate karturile la viteză ridicată.

Reguli de utilizare a karturilor

Circuitul are forma cifrei 8. Sectorul 1 al pistei este în formă rectilinie, trecând pe sub pod, fiind imediat urmat de două curbe de viteză care se succed formând o linie unică, necesară creșterii vitezei kartului în pantă, înainte de urcarea pe pod, aici veți intra în Sectorul 2 al pistei.

Sectorul 2 începe tot în formă rectilinie, secondată de o ușoară curbă la stânga, unde veți reuși să atingeți viteza maximă a pistei, urmată de o șicană stânga- dreapta pentru a încetini kartul din care veți intra într-o curbă strânsă la stânga, curbă care delimitează finalul Sectorului 2 și marchează începutul Sectorului 3.

Sectorul 3 începe prin 2 curbe strânse la stânga, urmate de una spre dreapta, apoi o alta spre stânga, circuitul totalizând astfel 5 curbe la dreapta, 4 la stânga si o șicană.

Personalul circuitului vă dă startul. Finalul cursei este marcat de fluturarea steagului de finish, karturile încetinesc până la a se opri după care se poate trece la analiza timpilor scoși, așa aflăm cine a scos cel mai bun timp.


Continue reading

More Articles ...