Safety

REGULAMENT PISTA KREA KARTING

Înainte de a pași pe pista Krea Karting, echipa vă instruiește și vă prezintă regulile ce trebuie urmate pentru a avea parte nu doar de distracție, cât și de siguranța.
1. Prin închirierea karturilor utilizatorul își asumă răspunderea posibilelor accidente care pot să apară pe pistă în timpul curselor.

2. Stricăciunile provocate de către utilizator asupra aparatelor închiriate, pistei și accidentările/stricăciunile provocate terților vor fi suportate și cad exclusiv în sarcina utilizatorului.

3. Este interzisă ciocnirea aparatelor între ele precum și de partea de protecție a pistei.
4. Este strict interzisă utilizarea aparatelor de către persoanele aflate sub influența alcoolului sau a stupefiantelor.

5. Este obligatorie, când situația o cere, facilitarea depășirii karturilor.

6. Dacă se consideră de către personal că unul sau mai mulți dintre participanții de pe pistă conduc sau utilizează karturile în mod periculos și iresponsabil pentru ei înșiși sau pentru ceilalți participanți, aceștia pot fi opriți de către personal și pot fi scoși de pe pistă fără a li se returna contravaloarea închirierii aparatelor.
7. Este obligatorie folosirea echipamentului de protecție.

8. În cazul opririi kartului pe traseu este interzisă coborârea sau părăsirea kartului, situația creată va fi semnalizată ridicând mâna în plan vertical, așteptând intervenția personalului.

9. La intrare în zona Boxelor se reduce viteza și se circulă cu responsabilitate pentru a evita accidentele.
10. Înainte de sfârșitul timpului personalul de pe pistă va semnaliza acest lucru prin steagul de finish. După ce vedeți steagul reduceți viteza și terminați tura rămasă.

11. Echipamentul de protecție se așează în spațiul special pregătit.

12. În cazul minorilor cu vârsta sub 15 ani este obligatorie prezența unui părinte sau supraveghetor, iar în cazul copiilor sub 10 ani este obligatorie semnarea unui formular pe proprie răspundere de către părinte sau supraveghetor.
Vă mulțumim pentru respectarea regulilor de siguranță!

Partenerii

Krea Karting